SONNY GRIFFIN zanger/gitarist

Voor de muzikale invulling van uw event heeft Sonny Griffin verschillende mogelijkheden:

- mobiel optreden

Steeds vaker wordt gevraagd om mobiel, rondlopend door de ruimte te spelen. Bijvoorbeeld tijdens een receptie, walking-diner of buiten-event, of wanneer een gezelschap is verspreid over meerdere ruimtes. Waar je vanaf een vaste plek het publiek dan soms moeilijk kunt bereiken, kun je mobiel het publiek opzoeken. Om ook in deze situatie een goede sound neer te kunnen zetten gebruikt Sonny Griffin een speciale gitaar met ingebouwd geluidssysteem. Zo kan ook mobiel gespeeld worden met backingtracks en met wat meer volume dan met bij een acoustische setting, bovendien kan het geluid ook draadloos worden doorversterkt, zodat de muziek in de hele ruimte klink. Als het echt moet knallen kan altijd worden overgeschakeld op een vaste plek/podium.

- podium optreden

Vanaf het podium kan Sonny als one-man-band spelen, rustig op de achtergrond of feesten en dansen. Sonny heeft een eigen geluidsset met licht die geschikt is voor de meeste gelegenheden. Als de situatie daarom vraagt kan Sonny altijd omschakelen naar mobiel spelen en andersom.

- duo met saxofoon

Voor extra muzikale invulling speelt Sonny Griffin regelmatig met saxofonist. Sonny werkt samen met een aantal top-saxofonisten in Nederland.

- trio met saxofoon en percussie

Met saxofoon en percussie staat er een mini-band, met nog steeds een compact formaat, beheersbaar volume, korte op- en afbouw tijd en de sound en looks van een complete band !

- solo acoustisch/unplugged

Soms is helemaal acoustisch gewoon het mooiste, bijvoorbeeld bij een huwelijksceremonie of een klein intiem geselschap.


Praktische informatie

Sonny Griffin speelt meestal 4 sets van 45 minuten met een korte pauze. Pauzemuziek wordt ook verzorgd. Verzoekjes zijn altijd welkom, speciale verzoekjes instuderen is meestal ook geen probleem, zolang er wat tijd (aantal weken) is om voor te bereiden. Sonny heeft een eigen geluidsset geschikt voor maximaal ca 150 personen achtergrond/luistermuziek of ca 70 personen dansen/feesten. Bij grotere situaties wordt eventueel extra geluid ingehuurd. Sonny Griffin neemt niet veel ruimte in beslag, een plek van ca 2x1,5 meter is voldoende, voor het duo is dat ca 2,5x1,5 meter en voor het trio ca 2,5x2 meter. 1 stopcontact (220V) is voldoende. Een podium is fijn maar niet noodzakelijk. Sonny neemt een kleine lichtset mee voor podiumverlichting. Aankomst en opbouw is meestal ca 1,5 uur voor aanvang.


Prijzen

Stuur een mailtje naar info@sonnygriffin.nl voor een prijsopgave op maat.